Glory Magazines, 2018 yılında Nurdan Başteke tarafından Türkiye’den ve dünyadan magazin içeriklerine yer vermek amacıyla kurulan bir Instagram profili olarak yayın hayatına başladı. Özgün magazin içerikleri ve haber diliyle takipçileri tarafından beğenilmesi, zaman içerisinde hızla artan bir takipçi sayısına ulaşmasını sağladı.

Glory Magazines Logo Kullanımı



Bugün itibariyle aylık +10 milyon gösterim alan bu Instagram profili, magazin platformları arasında isminden sıkça söz ettirmeyi başararak pek çok haber ve içerikte kaynak olarak gösterilmektedir. Glory Magazines, Türkiye’den ve dünyadan marka ve kuruluşlarla işbirliği yaparak prestijini koruyarak büyümeyi kalite standartlarında sürdürmektedir.

Misyon: Glory Magazines, Türkiye ve dünyadan magazin içeriklerini özgün ve tarafsız bir haber diliyle dijital dünyadaki takipçilerine sunmayı amaçlamaktadır. Her zaman güvenilir ve kaliteli içerikler üreterek, takipçilerinin beğenisini kazanmak ve magazin dünyasında öncü bir rol oynamak için çalışıyoruz.

Vizyon: Glory Magazines, kuruluşundan bu yana süregelen hızlı büyüme ve takipçi sayısındaki artış ile magazin platformları arasında önemli bir konuma gelmiştir. Yaptığı / yapacağı inovasyonlarla sektördeki etkisini sürdürmeyi ve genişletmeyi hedeflemektedir.

Glory Magazines ekibini tanımak için Künye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Glory Magazines ile birliği mi yapmak istiyorsunuz? Bizimle [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.