Sharon Stone’un Felç Sonrası Yeniden Doğuş Hikayesi

Hollywood'un ikonik oyuncularından Sharon Stone, 2001 yılında geçirdiği felç sonrası yaşadığı zorluklar ve yeniden doğuş sürecini tüm içtenliğiyle paylaştı. The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda, The Basic Instinct filminin yıldızı, yaşadığı trajedilerin ardından nasıl farklı bir perspektif kazandığını anlattı. 66 yaşındaki Stone, felç sonrası dokuz gün süren beyin kanaması geçirdiğini ve bu sürecin hayatını nasıl değiştirdiğini …

SHARON STONE

Hollywood’un ikonik oyuncularından Sharon Stone, 2001 yılında geçirdiği felç sonrası yaşadığı zorluklar ve yeniden doğuş sürecini tüm içtenliğiyle paylaştı. The Hollywood Reporter‘a verdiği röportajda, The Basic Instinct filminin yıldızı, yaşadığı trajedilerin ardından nasıl farklı bir perspektif kazandığını anlattı.

66 yaşındaki Stone, felç sonrası dokuz gün süren beyin kanaması geçirdiğini ve bu sürecin hayatını nasıl değiştirdiğini dile getirdi. “Bir Budist rahip bana aynı bedenime yeniden doğduğumu söyledi,” diye hatırlıyor. “Bir ölüm deneyimi yaşadım ve sonra beni geri getirdiler. Dokuz gün boyunca beynimde kanama oldu, bu yüzden beynim yüzümün önüne itildi. Daha önce olduğu gibi kafamda konumlanmamıştı.

SHARON STONE

Stone, yaşadığı bu süreçte duyularında büyük değişiklikler yaşadığını belirtti. “Koku alma duyum, görme duyum, dokunma duyum değişti. Birkaç yıl boyunca okuyamadım. Şeyler gerildi ve renk desenleri görüyordum. Birçok insan öleceğimi düşündü.”

Felç ve beyin kanaması sonrası yaşadığı finansal zorlukları da paylaşan Stone, bu dönemde insanların kendisinden faydalandığını ve biriktirdiği milyonlarca doların yanı sıra diğer kişisel eşyalarını da kaybettiğini söyledi. “Tüm başarım sayesinde 18 milyon dolar biriktirmiştim, ancak banka hesabıma geri döndüğümde hepsi gitmişti. Buzdolabım, telefonum – her şey başkalarının adınaydı. Hiç param yoktu.

SHARON STONE

Ancak tüm bu olumsuzluklara rağmen, Stone acı hissetmek yerine olumlu şeylere odaklanmayı seçtiğini belirtti. “Şu anda kalmaya ve bırakmaya karar verdim,” diye itiraf etti. “Hasta olmaya veya herhangi bir acıya veya öfkeye tutunmamaya karar verdim. Acının tohumunu ısırırsanız, sizi asla terk etmez. Ama inancınızı korursanız, bu inanç bir hardal tohumu büyüklüğünde bile olsa, hayatta kalırsınız.”

Stone, yaşadığı deneyimlerden sonra artık neşe ve amaç için yaşadığını ekledi. “Bu yüzden artık neşe için yaşıyorum. Amaç için yaşıyorum.

İbrahim Dayıoğlu

İbrahim Dayıoğlu

Keep in touch with our news & offers

Subscribe to Our Newsletter


Warning: Undefined array key "line_clamp_count" in /home/glorymagazines/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/post-navigation.php on line 2617

Warning: Undefined array key "line_clamp_count" in /home/glorymagazines/public_html/wp-content/plugins/cmsmasters-elementor-addon/modules/template-pages/widgets/post-navigation.php on line 2617

Comments

Leave a Reply

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir